Logo

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalaista perinteistä tallennettua osaamista. Mobilisaatiohoitona se on tieteellisten tutkimusten ja hoitosuoritteiden mukaan osoittanut ainutlaatuisen tehokkuutensa kehon hoitomuotona.

Kalevalainen kansanparannus -säätiö kertoo Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta näin:

”Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu kineettisten ketjujen ja kudosnestekierron tasapainottamiseen aina jalkapohjista kallonrajaan saakka mobilisaatiokäsittelyn avulla. Tällöin ei päädytä hoitamaan ainoastaan kipukohtaa, vaan hoidetaan myös ongelman aiheuttaja, jolloin voidaan vaikuttaa mm. kudosneste- ja verenkierron sekä hermotoiminnan vapautumisen kautta kipuun sekä kehon eri osien toimintaan. Aineenvaihdunnan ja hermotuksen vapautuminen puristustilasta näkyy toimintakyvyn ja elämänlaadun kohentumisena, joka on osoitettu aina tieteellisiä tutkimuksia myöten.”

Mimandossa hoito on aina kokonaisvaltaista ja kiireetöntä. Se on myös yksilöllinen, sillä olemmehan jokainen oma yksilömme omine kehon tarpeinemme. Hoito on miellyttävä kokemus ja sen ajallinen kesto vaihtelee sinun tarpeidesi mukaan. Käsittelyyn on hyvä varata aikaa noin 1,5-2 tuntia.

Mimandossa Kalevalaista jäsenkorjausta tekee koulutettu kalevalainen jäsenkorjaaja Hanna Kallionpää.

Lisätietoja hoitomuodosta ja sen sopivuudesta juuri sinulle saat ottamalla yhteyttä hoitolan ajanvarausnumeroon 050 378 7743.