Logo

Hyvänolonkeskus Rustiikki

Hyvänolonkeskus Rustiikki sijaitsee keskellä kaunista Ruoveden kirkonkylää.
Rustiikissa yhdistyvät kolmen yrityksen osaaminen ja ammattitaito. Meillä jokaisella naisella ovat omat vahvat osaamisalueemme, joita yhdistämällä voimme tarjota sinulle yksilöllisen, hoitavan kokonaisuuden.

Meidän ammattitaitoamme onkin se, että yhdessä sinun tarpeitasi kuunnellen löydämme sinulle sopivat hoidot tai tuotteet, jota tarvitset. Sinua palvelevat ammattilaiset löydät alla olevien linkkien kautta. Päivitämme Facebook-sivullemme vaihtuvat tarjouksemme, tapahtumamme sekä muut kuulumisemme. Käyhän kurkkaamassa niin saat ajankohtaista tietoa ja tunnelmia.

Tervetuloa Hyvänolonkeskus Rustiikin palveltavaksi!

 

Mimando

Mimandossa sinua hemmottelee ja hoitaa Kalevalainen jäsenkorjaaja, Hoitava Hengitys HB® -ohjaaja, vauvahieroja  ja SKY kosmetologi Hanna Kallionpää. Hemmottelevina hoitoina löytyvät vartalohoidot sekä kuumakivihieronta. Ripsien kestotaivutukset sekä suomalaisesta perinteistä tallennettu Kalevalainen jäsenkorjaus kuuluvat myös palveluvalikoimaamme. Meiltä löytyvät myös Marketta Mannisen kehittämä lempeä Hoitava Hengitys HB® -menetelmä sekä vauvahieronta. Hoitava Hengitys HB® -menetelmä on tehokas ja kokonaisvaltainen menetelmä terveyden itsehoitoon. Vauvahieronta on lempeää hierontaa, jossa apuna käytetään mobilisaatiota sekä vyöhyketerapiaa. Käsittelyllä voidaan helpottaa mm. itkuisuutta, unirytmiä ja muita ongelmatilanteita. Käsittely on äärimmäisen lempeää ja tehdään aina yhteistyössä äidin tai isän kanssa, lasta kuunnellen ja hänen tahtiinsa edeten.


Jalka-ja luontaishoitola Arja-Elina Kuusisto

Jalka- ja luontaishoitolassa sinua palvelee sairaanhoitaja, jalkahoitaja, lymfaterapeutti, AK Luontaishoitaja ja hyvinvointiterapeutti. Palveluihini kuuluvat terveydenhoidolliset jalkahoidot ja kynnenoikaisuhoidot. Olen perehtynyt erityisesti diabeetikon jalkojenhoitoon. Uutena hoitomuotona minulla on suomalaisen fysioterapeutin kehittämä Footbic-jalkaterien kuntoutus, jolla voidaan ennaltaehkäistä ja kuntouttaa erilaisia jalkaterien ongelmia. Turvotuksia hoidan lymfaterapialla sekä mittaan että tilaan lääkinnällisiä hoitotuotteita. Koko kehon hyvinvointia tuen erilaisilla luontaishoidoilla, ravintoneuvonnalla ja hyvinvointiohjelmilla.Tuotemyynnistä löydät jalkojen hyvinvointia tukevat jalkavoiteet sekä erilaiset kevennystuotteet ja kiristämättömät sukat sekä tukisukat.


Parturi/kampaamo Jaana Rantanen

Teen hiusten leikkaukset, värjäykset ja käsittelyt yli 30 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Hiushoidoissa käytän KC Professionalin alkuperäistä patentoitua rakennetta korjaavaa OLAPLEX hoitoa. Myyntituotteissa on laaja valikoima Wellan ja KC Professionalin shampoita, hoito- ja muotoilutuotteita. Teen käsityönä yksilöllisiä koruja, joiden materiaalina käytän 925 koruhopeaa ja monenmoista muutakin materiaalia. Korut ovat myynnissä liikkeessämme.