Logo

Hyvänolonkeskus Rustiikki

Hyvänolonkeskus Rustiikki sijaitsee keskellä kaunista Ruoveden kirkonkylää.
Rustiikissa yhdistyvät neljän yrityksen osaaminen ja ammattitaito. Meillä jokaisella naisella ovat omat vahvat osaamisalueemme, joita yhdistämällä voimme tarjota sinulle yksilöllisen, hoitavan kokonaisuuden.

Meidän ammattitaitoamme onkin se, että yhdessä sinun tarpeitasi kuunnellen löydämme sinulle sopivat hoidot tai tuotteet, jota tarvitset. Sinua palvelevat ammattilaiset löydät alla olevien linkkien kautta. Päivitämme Facebook-sivullemme vaihtuvat tarjouksemme, tapahtumamme sekä muut kuulumisemme. Käyhän kurkkaamassa niin saat ajankohtaista tietoa ja tunnelmia.

Tervetuloa Hyvänolonkeskus Rustiikin palveltavaksi!

 

Mimando

Mimandossa sinua hemmottelee ja hoitaa SKY kosmetologi ja Kalevalainen jäsenkorjaaja. Hemmottelevia hoitoja löytyy moneen makuun. Valittavanasi ovat erilaiset kasvo-, käsi- ja jalkahoidot sekä vartalohoidot. Ripsipidennykset ja ripsien kestotaivutukset sekä suomalaisesta perinteistä tallennettu Kalevalainen jäsenkorjaus kuuluvat myös palveluvalikoimaamme. Hoitopalvelujen lisäksi olemme erikoistuneet myös taloushallinto- ja asiantuntijapalveluihin.


Jalka-ja sairaanhoitopalvelu Arja-Elina Kuusisto

Palveluina terveydenhoidolliset jalkahoidot ja sisään kasvaneen kynnen oikaisuhoidot, lymfaterapiahoidot, rentouttavat luontaishoidot (aroma-, shiatsu- ja vyöhykehoito) sekä korvien rei’itys, sokeroinnit ja käsien parafiinihoito. Tuotemyynnistä löytyy jalkojen hyvinvointia tukevat tuotteet, jalkavoiteista erilaisiin kevennystuotteisiin ja tukisukkiin sekä mittatilauksena lääkinnällisiä hoitotuotteita.


Arotar

Tarjoan tunnetyöskentelyvalmennusta, tunnekehoterapiaa, ratkaisukeskeistä EFT-terapiaa sekä äänihoitoa. Palvelen niin yksittäisiä asiakkaita kuin myös ryhmiä. Kauttani voit tilata workshopin räätälöitynä ryhmällesi. Luennot tunnetaidoista ovat tilattavissa kauttani, esim. koulut ja päiväkodit ovat asiakkaitani. Olen Arctic Warriors ja Saaren Taika -tuotteiden jälleenmyyjä.


Parturi/kampaamo Jaana Rantanen

Teen hiusten leikkaukset, värjäykset ja käsittelyt yli 30 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Hiushoidoissa käytän KC Professionalin alkuperäistä patentoitua rakennetta korjaavaa OLAPLEX hoitoa. Myyntituotteissa on laaja valikoima Wellan ja KC Professionalin shampoita, hoito- ja muotoilutuotteita. Teen käsityönä yksilöllisiä koruja, joiden materiaalina käytän 925 koruhopeaa ja monenmoista muutakin materiaalia. Korut ovat myynnissä liikkeessämme.